--> BetOnNet -

# 10 Syrianska- Sundsvall

2009-06-08 @ 14:33:44

Spel: Syrianska vinst
Insats: 112 (5%)

Odds: 2.40 (Expekt)
Spelstopp: 20.15
Plats: Södertälje Fotbollsarena
På tv: Tv4 Sport 20.00

En oviss och tät match på förhand. Ett formstark Syrianska som tar emot ett underpresterat och för tillfället svagt Gif Sundsvall. Bara inte Syrianska slappnar av någon gång i matchen så ska nog inte detta vara några problem. Giffarna kommer ändå från allsvenskan och ska absolut inte underskattas. Det har varit mycket snack om yttern Robert Massi som verkligen har presterat i de senaste matcherna, avgjorde både mot Norrköping o Assyriska senast. Tror att Syrianska är grymt taggade inför denna match och det är bara hoppas på att hemmapubliken kan lyfta fram dem till seger ikväll!

Kommentarer

Postat av: Abbs

Ähh du följer ju enbart Braatens tips, löjligt. Sedan vill jag se mer om varför du väljer att spela på vissa lag. Det är ju ungefär bara att du tror en massa, vill veta mer om lagen osv.



Kom igen nu, jobba! All kritik är bra kritik.



Postat av: BetonnetCrew

"Ähh du följer ju enbart Braatens tips" är ju lite löjligt att du tycker, inte många gånge vi spelat på samma spel och dessutom ang. Syrianska matchen fanns det verkligen inget annat spel värt att spela på och alla som såg matchen såg också att Syrianska med lite mer rätta studsar i eget straffområde hade vunnit.



Skulle också vilja påstå att vi ofta spelar vi på lag vi följer och kollar på. Ingen tippning borta i något annat av våra nordiska länder för exempel.



Ska försöka ligga i lite mer och motivera lite mer är ingen exemplarisk journalist. Tack för kritiken, (den är nödvändig) och se till att från och med nu rygga våra spel :) framförallt spelen i Östergötland..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback