--> BetOnNet -

Oflyt i Smedy!

2009-06-25 @ 10:01:45

Ja vad ska man säga efter gårdagen match, man hade inte mycket med sig iallafall när det gäller bollstuts eller domslut. Åkte på ett tidigt frisparksmål som inte ska diskuteras, ett bra mål. Man kvitterar lite senare lite turligt men ändå rättvist. Sedan kommer nog den konstigaste situation som jag har sett på ett bra tag, Smedbys Niclas Fredriksson får bollen i straffområdet felvänd mot målet, han gör en riktigt snygg vändning och petar bollen förbi försvararen och ska bara själv förbi honom då han får en riktigt ful tackling som resulterar att han faller till backen, alla skriker STRAFF!  Domaren lyfter pipan mot munnen men ångrar sig precis innan han ska blåsa för straff, det tar någon sekund, och sedan dömmer han frispark åt bortalaget, samtidigt som Smedby anfallaren får gult kort. Så man kan sammanfatta det hela så här: Smedby blev nekade en solklar straff och får sedan ett rött kort på Niclas Fredriksson (andra gula kortet på snack) och får därmed spela en timma med en man mindre. Myresjö tar sedan ledningen efter den märkliga situationen och går till pausvila med 2-1 ledning. Den kommande andra halvlek var så gott som Smedbys i 80-90 %, vilket gjorde att man på ett grymt hårt långskott, ca 30 meter, dundrade in 2-2 som också blev slutresultatet. Målet stod matchens lirarare Fredrik Åström för. Oflyt för oss, men vi kommer igen! :-)