--> BetOnNet -

# 7 - Drömfinal!?

2009-06-05 @ 10:01:26

Spel: Vinst för Söderling och Federer
Insats: 85,8 SEK (4%)
Odds: 2.02 x 1.30 = 2.63 (Expekt)
Spelstopp: 13:00 Söderling
                     15:00 Federer


Valde idag att spela ett multispel på tennisen. Spelar att Söderling och Federer kommer vinna sina semifinaler. Tycker inte att det behövs någon större motivering varför man ska spela på Federer. En grymt bra tennisspelare som senast slog ut Monfils med 3-0 i set. Och att Nadal är utslagen ur turneringen gör det hela mycket spännande, världsettan som lyckats slå Federer i de 3 senaste finalerna av Franska Öppna.

Sen har vi då våran kära Söderling som för tillfället spelar på toppen av sin förmåga. Har imponerat stort under turneringen med tighta och hårda slag. Får han matchen sedan dit han vill och kan använda Fernando Gonzalez svagheter så kan det nog gå till final. Gonzalez har en grymm forehand som Söderling får se upp med, det gäller dock ändå att han vågar spela på den sidan då det kan bli stora ytor där. Har Söderling någonsin varit i såhär bra "shape" någongång tidigare?

 Sen hur det kan gå i en eventuell final mot Federer är nog ingen som vet, kommer  bli svårt att vinna hela turneringen men en finalplats ska han bara ha!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback